Duikwinkel

Duikwinkel op Tholen

In onze goed gesorteerde duikwinkel op Tholen vind je alles voor het duiken. Van een maskerbandje tot een complete duikuitrusting. En niet geheel onbelangrijk: onze vakkundige medewerkers helpen je graag de juiste keuze te maken. Want wij hechten niet alleen aan een goede voorlichting, maar ook een uitstekende service en kwaliteit. Ook na je aankoop.

Duikwinkel en Duikcentrum Tholen

Merken in duikwinkel

Duikwinkel dealership duikshop Sub Ocean Services TholenHet assortiment in de duikwinkel bestaat uit duikmaterialen waarmee we zelf ook graag duiken. Je vindt in de duikwinkel van Sub Ocean Services in Oud-Vossemeer dan ook producten van ‘s werelds beste merken. Onder andere duikapparatuur van Mares, duikpakken van Bare, automaten en trimvesten van Aqua Lung, duikcomputers en duikmaterialen van Suunto en de prachtige Metalsub lampen. Daarnaast voeren we nog enkele andere merken die zich in de duikwereld en voor ons als dealer ruimschoots bewezen hebben.

Openingstijden duikwinkel

De actuele openingstijden van de duikwinkel vind je onderaan deze pagina. Mocht je buiten deze openingstijden graag langs komen, maak dan gerust een afspraak. En kom je voor een grote aanschaf, bel dan ook gerust even van tevoren. Wij zorgen dan dat er voldoende medewerkers in de duikwinkel zijn om je in alle rust van een passend advies te voorzien.

Onderhoud & reparaties

Binnen onze duikwinkel vind je ook onze onderhoudsafdeling. Dit is een officieel servicecentrum voor alle bekende merken. Van een kleine reparatie tot je fleskeuring kun je terecht in onze duikshop.

Vulstation op Tholen

Binnen het duikcentrum vind je ook een vulstation voor duikflessen. Je kunt in de duikshop terecht voor Nitrox en 300 bar. Buiten vul je 24 uur per dag.

Verhuur duikmaterialen

In de duikwinkel kun je ook terecht voor de verhuur van duikmaterialen. Van vinnen tot een duikfles en van een snorkel tot complete duikuitrusting. Informeer wel altijd even van te voren naar de beschikbaarheid.

Duikshop voor Zeeland en West-Brabant

Duikwinkel en duikshop ZeelandDe duikshop van Sub Ocean Services is centraal gevestigd op  het eiland Tholen. Dat betekent niet alleen dat het prima uitvalsbasis is voor duiken op Tholen. De winkel is ook goed bereikbaar voor klanten uit West-Brabant, Zeeland en België. Niet gek dat Sub Ocean Services ook de duikwinkel is voor vele enthousiaste duikers uit Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Zierikzee, Goes, Antwerpen en Gent. De koffie staat klaar!