Word een expert in onderwaternavigatie

Onderwaternavigatie PADI Underwater Navigator specialtyJe kent ze vast: van die duikers die na een duik precies boven water komen op de plaats van de instap. Zelf heb je eigenlijk geen idee hoe ze dit doen. En als je eerlijk bent heb je tijdens het duiken vaak het gevoel dat je niet weet waar je jezelf precies bevindt. Jammer, want het zal je comfort en veiligheid onder water niet ten goede komen.

Goede onderwaternavigatie: veilig en comfortabel

Goede navigatievaardigheden zijn erg belangrijk. Je gebruikt ze namelijk elke duik. Zowel in water met goed zicht of slecht zicht en uiteraard ook tijdens nachtduiken. Wil je (beter) leren navigeren tijdens het duiken? Dan is de PADI Navigatie Speciality wat voor jou! Sub Ocean Services verzorgt deze uitgebreide specialty binnenkort weer.

Specialty Underwater Navigator: uitdagend en leuk

Tijdens deze uitdagende specialty leren we je een combinatie te maken van kompasnavigatie en handig gebruik te maken van alles wat je om je heen ziet. Je leert afstanden te bepalen onderwater en gebruik te maken van zwempatronen. We besteden ook aandacht aan de controle over je drijfvermogen omdat het een must is om goed te kunnen navigeren. Tijdens de opleiding zul je al merken dat het een steeds grotere uitdaging wordt om een duik precies te eindigen waar je ‘m begonnen bent. En met je nieuwe skills wordt het duiken niet alleen veiliger. Je zult je zekerder voelen en merken dat goed navigeren helemaal niet zo moeilijk is.

Schrijf je nu in!

Waarom langer wachten? Leer nu de vaardigheden die je iedere duik mee zult nemen. Schrijf je nu gelijk in op onze website. De specialty bestaat uit een theorie en praktijkmodule met 2 duiken. Je volgt deze zeer uitgebreide en ontspannen specialty nu voor de speciale prijs van €145,- inclusief studiemateriaal. Volg de specialty op de volgende dagen:

19 en 20 september 2015

of

3 en 4 oktober 2015

of

op afspraak

Gelijk aanmelden

Deelnamevereisten PADI Underwater Navigator

Voor het deelnemen aan de specialty geldt een minimale leeftijd van 10 jaar bij aanvang van de specialty en dien je minimaal in het bezit te zijn van een (Junior) Open Water brevet (of gelijkwaardig).Heb je nog geen Advanced Open Water brevettering? Dan wordt de specialty uitgebreid met een extra duik. Hiervoor wordt een toeslag van €25 gerekend.

PADI Master Scuba Diver

Vanzelfsprekend telt de brevettering van deze specialty mee voor je PADI Master Scuba Diver-kwalificatie.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze of andere specialties? Geef je jezelf liever telefonisch op voor deze cursus? Of volg je deze liever op andere dagen? Geen probleem: we staan graag voor je klaar! Telefonisch zijn wij te bereiken via: +31 (0)166-67 26 23 en je kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

No comments yet.

Geef een reactie