In één weekend je EFR, Rescue en Nitrox | 6-9 augustus

PADI Rescue Cursus

Van 6 tot en met 9 augustus organiseren wij een Opleidingsweekend dat helemaal in het teken staat van veiliger duiken. In dit weekend volg je op een ontspannen en leuke manier één of meerdere opleidingen: Emergency First Response (EFR),  de Nitrox speciality en/of PADI Rescue Diver.

Combinatiepakket EFR, Rescue en Nitrox

De opleidingen zijn stuk voor stuk te volgen. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantrekkelijke aanbieding door het combinatiepakket af te nemen. Een aanrader, want je bent dan een weekend op een leuke maar intensieve manier bezig met veiligheid en duiken. Dat is een serieuze zaak, maar dat betekent niet dat de cursus saai is. Het is niet voor niets dat de PADI Rescue Diver cursus voor veel duikers de leukste en leerzaamste opleiding is. Voor het starten van deze opleiding is een geldig EHBO-certificaat nodig. De cursus EFR is daarvoor uitstekend geschikt.

Leer duiken met Nitrox

Om je duikveiligheid en -comfort te verhogen is het duiken met verrijkte lucht een goede optie. In dit weekend leer je alles over recreatief duiken met Nitrox.

Planning Opleidingsweekend

 • EFR les 1: donderdag 6 augustus (19:00 – 22:00 )
  EFR les 2: vrijdag 7 augustus ( 19:00 – 22:00)
 • Nitrox les 1 theorie: zaterdag 8 augustus ( 9:00 – 12:00)
  Nitrox les 2 workshop + toets: zaterdag 8 augustus (16:00 – 17:00)
 • Rescue les 1 theorie + zwembad: zaterdag 8 augustus (12:30-16:00)
  Rescue les 2 theorie + zwembad: zondag 9 augustus (9:00 – 13:00)
  Rescue les 3 buitenwater scenario’s: zondag 9 augustus (14:00 – 17:00)

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over het volgen van één of meer van de opleidingen. Of over het hele weekend en het aantrekkelijke combinatiepakket? Neem gelijk contact met ons op via telefoonnummer0166 – 67 26 23 of stuur een mail naar: info@subocean.nl vergeet niet u telefoonnummer te vermelden dan nemen wij contact met je op. Gelijk aanmelden kan ook vul ons aanmeldformulier in en we nemen contact met je op!

 

Aanmelden opleidingsweekend

 

No comments yet.

Geef een reactie