Onderwaterfotografie door John Landa

John Landa is een actieve duiker en enthousiast onderwaterfotograaf. Hij is voor veel duikers beter bekend als ‘de ligfietsende duiker’ en schrijft blogs voor onder andere Duikeninbeeld.tv. Ook is hij lid van het reviewteam van Onderwaterhuis.NL.

Onderwaterfotografie presentatie door John Landa

Bekroonde onderwaterfotograaf

John haalde op het Open Nederlands Kampioenschap in 2014 maar liefst vier medailles. Twee keer goud in de categorie macro en twee keer zilver in de categorie groothoek met model.

Onderwaterfotografie en Tholen

Deze avond vertelt John aan de hand van zijn prachtige beelden over twee thema’s. Het eerste deel van de avond is interessant voor duikers en niet-duikers, het thema is ‘Tholen, onder water net zo mooi als boven water’. Hij zal je als niet-duiker overtuigen dat de Oosterschelde onder water net zo mooi is als Tholen boven water.

Onderwaterfotografie in Zeeland

Het tweede deel van de avond gaat over het thema ‘Onderwaterfotografie in Zeeland’. Speciaal voor de (beginnende) onderwaterfotografen gaat deze presentatie over onder water fotograferen in Zeeland.

Presentatie onderwaterfotografie

De presentatie van John Landa vindt plaats op  woensdag 20 mei om 19.30 uur in Gemeenschapscentrum Meulvliet te Tholen. De lezing wordt georganiseerd door de NOB in het kader van de Duikweek’15. De Sporthal en Gemeenschapscentrum Meulvliet is gevestigd aan de Zoekweg 8, 4691 HT te Tholen.

Wil je bij deze presentatie zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar stijn.mossink@onderwatersportorg. Vermeld in de mail met hoeveel personen je komt en dat het om de presentatie van John Landa gaat.

No comments yet.

Geef een reactie