Geplande duikcursussen augustus 2017

Duikcursus zeeland

Een duikcursus of specialty na je basisopleiding sportduiken is niet alleen heel leuk. Je vergroot ook je duikvaardigheden. Dat maakt je een betere duiker. En geeft nieuwe dimensies aan je duiken. De komende weken hebben wij enkele specialty’s gepland. Deze tellen allemaal mee voor de PADI Advanced Open Water certificering. Maar vanzelfsprekend kun je deze ook gewoon volgen omdat je een bepaald aspect van het duiken beter wil leren beheersen.

 

Onderwaternavigatie: 12-13 augustus 2017

Leer nog beter gebruik te maken van je kompas. Maar gebruik ook tijd op een handige manier. Wat kun je met referentiepunten en vinslagen? Allemaal aspecten die je kunnen helpen om je nooit meer te laten verdwalen onderwater. 

Nachtduiken: 12-13-14 augustus 2017

Een totaal andere ervaring: duiken in het donker. Je leert in deze duikcursus plannen, het gebruiken van specifieke uitrusting en techniek speciaal voor het nachtduiken.

Onderwaterbiologie: 18- 19-20 augustus 2017

Deze cursus is nu al een hit. Leer alles over het onderwaterleven, beter soorten herkennen en krijg een begrip over biosystemen onder het wateroppervlak. Deelname is ook mogelijk voor niet-duikers.

Duiken met Nitrox: 26-27- augustus

Leer gebruik te maken van de voordelen van duiken met Nitrox! Meer veiligheid en langere nultijden. Een pré voor herhalingsduiken. En een uitkomst voor duikvakanties. Met deze specialty leer je alle ins-and-outs van duiken met verrijkte lucht. Na de duikcursus kun je veilig en comfortabel duiken met Nitrox.

Meer weten? Inschrijven?

Neem nu contact op!

No comments yet.

Geef een reactie