Fotowedstrijd Tijdloze Oosterschelde

Fotowedstrijd Oosterschelde Sub Ocean Services

 

Update 01-05-2016: je kunt geen foto’s meer insturen voor de fotowedstrijd. Wel kun je nog stemmen op je drie favoriete foto’s!

Stem nu!

Dit jaar bestaat de stad Tholen 650 jaar. Als hét duikcentrum van Tholen laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom organiseren wij tijdens de Havendag op 4 juni een expositie met foto’s met als Thema “Tijdloze Oosterschelde”. Jij kunt hieraan meedoen!

Inleveren in winkel: ontvang een vulkaart

Meedoen kan door maximaal 5 foto’s in te sturen. Dat kan per mail (info@subocean.nl, o.v.v. fotowedstrijd). En kom je met je foto’s op een USB-stick of CD naar de winkel, dan ontvang je gelijk een speciale vulkaart met vijf gratis luchtvullingen (max 12 liter, 200 bar).

Mail je foto(‘s)

Deadline fotowedstrijd Sub Ocean Services

Aanleveren van foto’s kan tot 1 mei 2016. Bij deelname ga je akkoord met het gebruik van jouw foto’s op de website van Sub Ocean Services.

Ronde 1: Online stemmen
Op de website kan gestemd worden tot 14 mei. De 30 foto’s met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde en worden tentoongesteld tijdens de Havendag.

Ronde 2: de Havendag
Tijdens de Havendag zullen bezoekers drie van hun favoriete foto’s kiezen. De foto’s met de meeste stemmen winnen niet alleen eeuwige roem, maar ook een aantal mooie prijzen. Wat te denken van een duikfles van 12 liter die je het gehele jaar nog gratis vult?

Gelijk inzenden?

Gebruik het formulier hieronder of mail maximaal 5 foto’s voor 1 mei 2016.

 

No comments yet.

Geef een antwoord