Fotowedstrijd Leven in de Oosterschelde

Fotowedstrijd 2018 Oosterschelde

 

De inzending voor de wedstrijd is gesloten. Je kunt nu stemmen op jouw favoriete foto’s!

 

Tijdens de Havendagen Tholen 2018 is Sub Ocean Services natuurlijk van de de partij. Tijdens dit evenement zetten wij ons in om het duiken én de unieke natuur van de Oosterschelde promoten. Daarom organiseren wij tijdens de Havendagen op 1 en 2 juni een expositie met foto’s met als Thema “Leven in de Oosterschelde”. Jij kunt hieraan meedoen!

Deelnemen? Ontvang gelijk een vulkaart

Meedoen kan door maximaal 5 foto’s in te sturen. Dat kan via onderstaand formulier, per mail (info@subocean.nl, o.v.v. fotowedstrijd) of kom met je foto’s op een USB-stick of CD naar de winkel. Je ontvangt voor je deelname sowieso en vulkaart met vijf gratis luchtvullingen voor je duikfles (max 12 liter, 200 bar)

Upload nu je foto(‘s)

Deadline fotowedstrijd Sub Ocean Services

Aanleveren van foto’s kan tot 30 april 2018. Bij deelname ga je akkoord met het gebruik van jouw foto’s op de website van Sub Ocean Services.

Ronde 1: Online stemmen
Op de website kan gestemd worden vanaf 1 mei 2018. De 30 foto’s met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde en worden tentoongesteld tijdens de Havendagen.

Ronde 2: de Havendag
Tijdens de Havendagen zullen bezoekers drie van hun favoriete foto’s kiezen. De foto’s met de meeste stemmen winnen niet alleen eeuwige roem, maar ook een aantal mooie prijzen. Ook het publiek dat stemt maakt kans op een prijs. Onder hen zullen twee exemplaren van het boek ‘De Groene Zee’ worden verloot.

Gelijk inzenden?

Gebruik het formulier hieronder of mail maximaal 5 foto’s voor 30 april 2018.

 

No comments yet.

Geef een reactie