EFR-Opleiding en herhaling in maart of april 2018

EFR_EHBO_Zeeland_Tholen

Ben jij klaar als je te maken krijgt met een noodgeval? Wellicht wel, omdat je eerder een opleiding EFR of andere Eerste Hulp opleiding hebt gevolgd. Dan is het zaak je kennis en vaardigheden op peil te houden. Ben je ongetraind? Dan is het volgen van een EFR-opleiding een aanrader. Geef je nu op en weet wat te doen in geval van nood!

Opleiding EFR start 7 april 2018

Met de opleiding EFR (Emergency First Response) zorg je dat je weet hoe je moet handelen in noodgevallen. Je leert reanimeren en wat je moet doen in het geval van ernstige bloedingen, verstuikingen, botbreuken of onderkoeling. Een cursus die altijd en overal van pas kan komen. De cursus EFR (of een andere erkende en nog geldige EHBO-opleiding) is overigens ook een vereiste om de PADI Rescue Diver duikcurus te volgen. Geef je nu op. Je leert dan in drie zaterdagmiddagen (7, 14, en 21 april) tussen 13:00 en 16:00 uur wat te doen tijdens medische noodgevallen.

Direct aanmelden EFR

Herhaling EFR in maart of april 2018

Om je vaardigheden op peil te houden adviseren verschillende organisaties deze tenminste eenmaal per jaar te herhalen. De oefenavonden van Sub Ocean Services zijn een perfecte manier om je kennis op peil te houden. Door effectieve theorie, maar meer nog door het oefenen van verschillende situaties in levensechte omstandigheden. Meld je nu aan voor de herhalingsavonden op dinsdag 20 maart of maandag 9 april van 19:00 tot 22:00 uur. Zo zorg je gelijk dat je certificaat geldig blijft.

Direct aanmelden herhalingsavond

Heb je vragen over deze of ander opleidingen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! We staan graag klaar voor jou!

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie