Ecologisch duiken: word ECO-diver!

Ecologische duiken: het pasje ECO-DiverDe onderwaterwereld is kwetsbaar. Dat weet je als duiker als geen ander. Het aanraken, verstoren of beschadigen van het onderwaterleven heeft grote impact. Als bewuste duiker zul je trachten onder water alleen maar bellen achter te laten.

Kennistoets ecologisch duiken

Om het ecologische bewustzijn van sportduikers te vergroten hebben de Nederlandse Onderwatersportbond (NOB) en de Belgische zusterorganisatie NELOS de handen ineen geslagen. Met de ontwikkeling van een kennistoets en de mogelijkheid je al duiker te certificeren trachten de organisaties het bewustzijn van duikers te vergroten.

Certificaat ECO-diver

De aantrekkelijke kennistoets bestaat uit 25 vragen verdeeld over verschillende onderdelen. Bij het juist beantwoorden van minimaal 20 vragen kom je in aanmerking voor het ECO-Diver certificaat. Na positieve afronding van deze kennistoets kun je het bijbehorende pasje ophalen bij Sub Ocean Services. Met dit pasje en een tag aan je duikvest kun je laten zien dat je ecologisch bewust duikt.

Kom je pasje halen bij Sub Ocean Services

Sub Ocean Services ondersteunt het ECO-diver initiatief van harte. Want zelfs zo dicht bij huis in de prachtige Oosterschelde is het onderwaterleven kwetsbaar en van veel groter belang dan we vaak denken. Doe nu gelijk de kennistoets op www.ecodiver.nl of ecodiver.be , print je certificaat en kom je gratis pasje halen in de duikshop van Sub Ocean Services. Lees meer over dit initiatief op de website van de NOB.

No comments yet.

Geef een reactie