Leren duiken

Bekijk onze geplande cursussen

Leren duiken begint met je PADI Open Water

Leren duiken in ZeelandMisschien wilde je altijd al leren duiken. Ben je toe aan een nieuw avontuur. Of zag je een prachtige film over de onderwaterwereld en wil je dat nu wel eens met eigen ogen zien.  Leren duiken begint met je PADI Open Water Diver duikbrevet. Dit duikbrevet wordt wereldwijd erkend. En met het duikbrevet op zak kun je (met een buddy) zelfstandig duiken. Hieronder vertellen we meer over deze duikcursus.

Voor wie?

Iedereen met een normale gezondheid en conditie kan deelnemen aan de duikcursus. Vanzelfsprekend heb je redelijke zwemvaardigheid. Om voor een PADI Open Water Diver duikbrevet in aanmerking te komen moet je wel minimaal 15 jaar zijn. Vanaf 10 jaar is het mogelijk om je Junior Open Water Brevet te halen.

Zwemles SubOcean

Wil jij ook zo graag (beter) leren zwemmen op Eiland Tholen ?? Geef je dan nu op voor zwemles.

Op de site  subocean.nl/zwemles/ staat meer informatie. Of klik op de afbeelding om jezelf in te schrijven voor de lessen.

Kleine groepen

Je krijgt bij ons duikles in kleine groepen. Hierdoor krijg je alle tijd en aandacht die je verdient. Zo leer je beter duiken.

Goede lessen

Onze instructeurs hebben veel ervaring in het lesgeven. Dat maakt dat jij snel leert. En de cursus nog veel leuker.

De duikcursus: theorie

Tijdens de PADI Open Water duikcursus krijg je een stevige theoretische basis. Je leert hierbij de basisprincipes van het duiken. We beloven dat het leren van deze theorie niet saai is. Wel uitdagend en af een toe best een beetje pittig. Het leren van deze theorie doe je door middel van zelfstudie (met aantrekkelijk boek en DVD) en wordt getoetst tijdens de praktijklessen. Ook is het mogelijk je theorie online te volgen. Je nieuwe kennis wordt getoetst met een kennistoets.

De duikcursus: praktijk

PADI logo duikcursusLeren duiken doe je natuurlijk ook door te duiken! Tijdens de PADI Open Water Diver cursus maak je minimaal vijf zwembadduiken en vier buitenwaterduiken. In het zwembad leer je op het gemak de basisvaardigheden en leer je omgaan met de duikapparatuur. In het buitenwater worden deze duikvaardigheden herhaald en pas je ze toe. Daarbij heb je ook alle tijd om de wereld onderwater te ontdekken.

Leren duiken is leuk

Leren duiken is vooral heel leuk. Je duikbrevet halen bij Sub Ocean Services is daarnaast ook nog eens heel comfortabel. Met alle faciliteiten binnen handbereik en de mooiste duiklocaties dichtbij het duikcentrum. Samen met onze professionele instructeurs zorgen wij ervoor dat je goed en veilig leert duiken. Informeer nu gerust naar de mogelijkheden! We helpen je graag.

Begin nu met duiken!

Wacht niet langer en vraag ons gerust meer informatie, loop eens binnen in de duikwinkel, of boek gelijk jouw cursus.

Aanmelden

prijslijst duikopleidingen 2017

Ervaringen van klanten:

Mijn duik instructeur geeft heldere instructies voorafgaande aan mijn duik, waardoor ik goed voorbereid het water in kan gaan. In het water herhaalt hij deze en doet ontspannen en rustig voor wat ik moet uitvoeren. Read full testimonial…

Leren duiken bij Sub Ocean Services

“Vandaag een proefduik gemaakt en gelijk overtuigd om mijn Open Water te gaan halen. Vriendelijk, gastvrij, gezellige sfeer. Top!”

Leren duiken een stap te ver?

Wellicht is leren duiken nog een stap te ver. Een cursus snorkelen is een perfecte opstap naar het sportduiken. Lees er meer over op ons blog!