Introductieduiken

Een proefduik maken in het zwembad

Proefduik zwembad

Hoe het is om te duiken is bijna niet uit te leggen. Het ademen onderwater. Het gewichtloos zweven. De ultieme rust en het prachtige onderwaterleven. Je moet het ervaren. Een keer uitproberen? Maak dan een proefduik in het zwembad.

In een twee uur durende sessie maak je kennis met de duikuitrusting,  leer je de basisregels voor veilig duiken en ga je natuurlijk onderwater! Een ervaring die je niet zult vergeten. Het Discover Scuba-programma vindt plaats in het zwembad en is ook uitermate geschikt voor teambuilding, als groepsactiviteit of als actief verjaardagsfeestje. Geschikt voor personen vanaf 10 jaar met een normale gezondheid.

Boek nu een introduik!

Introductieduik voor kinderenProefduik voor kinderen

Voor kinderen vanaf 8 jaar bieden we de Bubblemaker-ervaring. Tijdens deze introductieduik zullen de kinderen veilig en op maximaal twee meter diepte ervaren hoe het is om onderwater te ademen.

Deelnemers hoeven geen uitstekende zwemmers te zijn, maar zich wel prettig voelen in het water. Ook zeer geschikt als verjaardagsfeestje! Meer weten over duiken voor kinderen en jongeren? Lees onze speciale pagina.

Introductieduik buitenwater Zeeland

Heb je de smaak na een proefduik in het zwembad te pakken? Gaan de basisvaardigheden je goed af? Dan is er de mogelijkheid om onder leiding van een instructeur een introductieduik te maken op een beschutte locatie in de Oosterschelde! Informeer gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Een introductieduik of proefduik is een ideaal groepsuitjeEen proefduik: ideaal groepsuitje

Een introductieduik is een ideaal uitje voor een groep. Of het nu gaat om een familiefeest, vrijgezellenfeest of een leuke activiteit voor een vriendengroep. Een introductieduik is ook te combineren met andere activiteiten. Ook kunnen wij aansluitend een barbecue verzorgen. Neem contact met ons op voor meer info!

Ervaringen van klanten:

Mijn duik instructeur geeft heldere instructies voorafgaande aan mijn duik, waardoor ik goed voorbereid het water in kan gaan. In het water herhaalt hij deze en doet ontspannen en rustig voor wat ik moet uitvoeren. Read full testimonial…

Leren duiken bij Sub Ocean Services

“Vandaag een proefduik gemaakt en gelijk overtuigd om mijn Open Water te gaan halen. Vriendelijk, gastvrij, gezellige sfeer. Top!”