Cursus EHBO: Emergency First Response

Bekijk onze geplande cursussen

Cursus EHBO en Reanimatie

Ben je klaar als je te maken krijgt met een noodgeval? Met de Emergency First Response (EFR) opleidingen bij Sub Ocean Services leer je wat te doen in een noodgeval. Je leert reddend op te treden in afwachting van professionele hulp. Een must voor duikers, maar ook voor niet-duikers een aanrader!

EHBO Cursus: reanimatieDe cursus: reanimatie

Binnen de EFR-cursus wordt in ruime mate aandacht besteed aan reanimatie. Volgens internationale richtlijnen leer je handelend op te treden bij levensbedreigende situaties. Afhankelijk van de cursus komt ook het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator) aan de orde.

Secundaire zorg

NEHBO Cursus Emergency First Responseaast de Basic Life Support (BLS) leer je ook over shock en het behandelen daarvan, het stelpen van bloedingen, onderkoeling, oververhitting, allergische reacties, verstuikingen en verrekkingen, botbreuken en veel meer. De cursus zorg ervoor dat je het vertrouwen en de vaardigheden hebt om te gebruiken in een noodgeval. Waarom zou je wachten?

Aanmelden

Rescue Diver cursus

Een geldig EHBO-diploma is een vereiste voor de duikcursus PADI Rescue Diver. De Emergency First Response cursus voldoet aan deze voorwaarden. Wil je als duiker nog meer weten over duikgerelateerde aandoeningen noodgevallen dan is de duikcursus PADI Rescue Diver zeker een aanrader!

EFR Cursus voor duikersHerhaling EHBO/Herhaling EFR

Om je vaardigheden op peil te houden dien je minimaal iedere twee jaar een opfriscursus EHBO te volgen. Ook deze cursussen verzorgen wij. Dit kan op aanvraag en enkele malen per jaar op vaste data. Vraag ons naar de komende data!

Ervaring en faciliteiten EHBO en Reanimatie

Onze instructeurs hebben naast het lesgeven in duiken jarenlange ervaring in het geven van EHBO en veiligheidsopleidingen. Voor deze cursussen maken wij gebruik van de faciliteiten van Elon Opleidingen, gelegen naast het duikcentrum. In het trainingscentrum van Elon kunnen praktijksituaties levensecht worden nagebootst.

EHBO Materialen voor duikers en watersportersMaterialen

Door de korte lijnen met Elon kunnen wij voorzien in alle EHBO en veiligheidsmaterialen voor duikers en watersporters. Denk aan verbandkoffers en brandblusapparatuur. En ook voor de aanschaf en het onderhoud van een zuurstofkoffer kun je bij ons terecht.

Meer weten?

Meer weten over EFR, een cursus EHBO, een herhaling of materialen? Neem contact met ons op, of vraag ernaar in de duikwinkel.

Neem contact met ons op!