Duiken tegen kanker

Duiken Tegen Kanker

Duiken tegen kanker logoNadat Marc Vermeiren werd geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte van zijn vrouw besloot hij dat er wat moest gebeuren. Vermeiren – een enthousiast duiker en onderwaterfotograaf – wil nu binnen de duikgemeenschap geld inzamelen voor onderzoek naar zeldzame kankers. Dat gebeurt door verschillende acties en speciale duikdagen.

Duiken aan Put van Ekeren en de Bergse Diepsluis

Morgen, zaterdag 23 augustus wordt de eerste Duiken Tegen Kanker duik georganiseerd aan de Put van Ekeren. Er kan de hele dag worden gedoken en er zijn diverse activiteiten. Daarna vindt er op zaterdag 12 oktober 2014 een Duiken Tegen Kanker duik plaats aan de Bergse Diepsluis. Stichting Passion4Diving uit Bergen op Zoom en ook Sub Ocean Services zullen bij deze duik waar mogelijk ondersteunen. Hierover later meer.

Armbandjes en meer informatie

Polsbandjes duiken tegen kanker Je kunt Duiken Tegen Kanker steunen door deel te nemen aan deze duiken. Ook verkopen we in de duikshop de inmiddels bekende blauwe armbandjes waarvan de opbrengst in zijn geheel naar Duiken Tegen Kanker gaat. Meer informatie lees je op de Duiken Tegen Kanker website.

, ,

No comments yet.

Geef een antwoord