Duiken Tegen Kanker op 11 oktober 2014

Een dag duiken en ook nog je bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Het kan op zaterdag 11 oktober tijdens het evenement Duiken Tegen Kanker. Dit is de eerste keer dat dit evenement wordt georganiseerd in Nederland. Het evenement vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur aan de Bergse Diepsluis.

Reserveer nu je kaarten!

duikentegenkanker

Zeldzame kankers

Nadat Marc Vermeiren werd geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte van zijn vrouw besloot hij dat er wat moest gebeuren. Vermeiren – een enthousiast duiker en onderwaterfotograaf – wil nu binnen de duikgemeenschap geld inzamelen voor onderzoek naar zeldzame kankers. Dat gebeurt door verschillende acties en speciale duikdagen. Lees er meer over op de website van Duiken Tegen Kanker.

Evenement

Naast het duiken zal kun je tijdens het evenement kans maken op waardevolle prijzen tijdens de tombola, zijn er diverse kraampjes met lekkernijen en drankjes. Een kaart voor het evenement kost €10,- en geeft recht op een eenvoudige mosselmaaltijd met brood en sausjes.Sub Ocean Services is sponsor van Duiken Tegen Kanker. Alle medewerkers en sponsoren zetten zich belangeloos in. Alle inkomsten komen ten goede aan Duiken Tegen Kanker.

Duiken tegen kanker posterKoop nu kaarten

Koop nu je kaarten om deel te nemen aan dit evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar in de duikwinkel van Sub Ocean Services. Ook kun je online je kaarten reserveren. Doe dit wel voor woensdag 8 oktober 2014.  Zelf kaarten verkopen voor dit evenement? Bijvoorbeeld binnen je duikclub of vereniging? Neem contact op met Koos Bosters (NL) of Marc Vermeiren (BE)

 

Reserveer nu je kaarten!

 

, , , , , , ,

No comments yet.

Geef een antwoord