Duiken kinderen en kinderfeestjes

Bekijk onze geplande cursussen

Duiken voor kinderenDuiken voor kinderen

Kinderen vanaf acht jaar kunnen al proeven aan het sportduiken. Daarvoor heeft onze duikschool verschillende programma’s. Of het nu gaat om duiken als coole activiteit tijdens een kinderfeestje of om het halen van het heuse Junior Open Water duikbrevet. Het PADI Sealteam is een ontzettend leuk programma voor kinderen vanaf acht jaar.

Duiken tijdens een kinderfeestje (vanaf 8 jaar)

Duiken tijdens een kinderfeestje (vanaf 8 jaar)

Duiken kinderfeestjeWat is er leuker, uitdagender en spannender dan te duiken op je kinderfeestje? Wij bieden de mogelijkheden om tijdens je kinderfeestje te duiken! Neem je eerste ademteugen onder water en ervaar met je vriendjes en vriendinnetjes hoe het is om in het water te zweven. Wil je duiken tijdens je verjaardagsfeestje neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bespreken. En wil je duiken maar ben je niet jarig? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om tijdens een Bubblemaker-programma in het zwembad te duiken.

Duiken kinderopvang en scholen (vanaf 8 jaar)

Duiken kinderopvang en scholen (vanaf 8 jaar)

Duiken voor scholen, BSO en kinderopvangRegelmatig verzorgen wij ook introductieduiken voor BSO’s, kinderopvangcentra en scholen in zowel het primair al voortgezet onderwijs. Ons team staat graag klaar om een onvergetelijke sportdag, speciale activiteit en een gegarandeerd unieke ervaring te verzorgen. Twijfel niet om te informeren naar de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Het PADI Sealteam (vanaf 8 jaar)

Duiken voor kids: het PADI Sealteam (vanaf 8 jaar)

PADI SealteamVoor jonge duikers vanaf 8 jaar hebben we een speciaal programma: het PADI Sealteam. Deze cursus wordt alleen in het zwembad gegeven. In speciale Aquamissions leren kinderen de beginselen van de duiksport en meer over de onderwaterwereld. Daarnaast brengt het ze verantwoordelijkheidsgevoel bij. Na afronding van de cursus worden de kinderen lid van het Seal Team en is er de mogelijkheid om nog tien Aquamissions te volgen. Vraag ons gerust wanneer we weer starten met een nieuwe groep, of schrijf je zoon of dochter gelijk in!

Inschrijven Sealteam

PADI Junior Open Water (10 t/m 14 jaar)

PADI Junior Open Water (10 t/m 14 jaar)

Voor kinderen vanaf 10 jaar bieden we de mogelijkheid het Junior Open Water Diver-brevet te halen. Dit is de volledige PADI Open Water Diver opleiding. Wel zitten er aan dit duikbrevet verschillende restricties. Zo is er een dieptelimiet en worden eisen gesteld aan de begeleiding tijdens het duiken. Details over deze cursus geven we je graag.

PADI Junior Advanced en Junior Rescue (12 t/m 14 jaar)

PADI Junior Advanced en Junior Rescue (12 t/m 14 jaar)

Na het afronden van de PADI Junior Open Water cursus kunnen jongeren doorgaan met duiken. Bijvoorbeeld door het halen van een Junior Advanced of Junior Rescue duikbrevet. Ook hier gelden beperkingen betreffende diepte en begeleiding. Stap eens binnen in de duikwinkel voor meer informatie.

Leren duiken met zoon of dochter?

Tegelijkertijd leren duiken met je dochter of zoon? Samen een ontzettende leuke en uitdagende cursus volgen? Graag kijken we met jullie naar de mogelijkheden om zowel als kind en volwassene de duikcursus te volgen.

Leren duiken een stap te ver?

Wellicht is leren duiken nog een stap te ver. Een cursus snorkelen is een perfecte opstap naar het sportduiken. Lees er meer over op ons blog!