Begin het jaar goed: word Rescue Diver!

Rescue Diver in actie

Eind februari/begin maart 2015 starten we een nieuwe PADI Rescue Diver opleiding. Je kunt je hiervoor nu al opgeven. Voor deelname is een geldig EFR-certificaat nodig. Als je aan deze cursus wilt deelnemen en je geen geldig EHBO-diploma hebt is de EFR-opleiding die we in januari 2015 starten een aanrader. Ook kunnen we op aanvraag een cursus starten. Vraag ons gerust om meer informatie!

Schrijf je nu in!

Rescue Diver met AEDPADI Rescue Diver opleiding in Zeeland

De PADI Rescue Diver opleiding is wat ons betreft één van de leukste en meest uitdagende vervolgcursussen die er zijn. Binnen de opleiding leer je het duiken voor jezelf en je buddy’s nog veiliger te maken. Enkele punten die aan bod zullen komen:

  • Zelfredzaamheid
  • Stress bij andere duikers herkennen en ermee omgaan
  • Omgaan met een noodgeval en nooduitrusting
  • Duikers die in paniek zijn redden
  • Bewusteloze duikers redden

Lees meer over deze cursus op onze website of de website van PADI.

De meerwaarde van de cursus Rescue Diver bij Sub Ocean Services

Volg je de cursus Rescue Diver bij Sub Ocean Services dan kun je genieten van een paar belangrijke voordelen. Onze instructeurs hebben naast het duiken veelal een achtergrond binnen de BHV, EHBO en (bedrijfs)veiligheid. Die persoonlijke ervaring brengen zij ook mee tijdens de cursus. Tijdens de theorie. En zeker ook tijdens de praktijk, waar een levensecht noodscenario zal worden nagespeeld. Daarnaast bevindt ons duikcentrum zich op korte afstand van duiklocaties waar deze scenario’s prima tot recht komen.

Schrijf je nu in voor de cursus Rescue Diver en start in maart 2015

Begin het jaar goed en schrijf je nu in voor de cursus Rescue Diver. Je gaat er geen spijt van krijgen en kan in het nieuwe jaar een actievere rol krijgen in het nog veiliger maken van de duiksport. Voor deelname aan de cursus moet je 12 jaar of ouder zijn, PADI Adventure Diver zijn (of gelijkwaardig via een andere organisatie) en binnen de voorafgaande twee jaar een opleiding in EHBO en reanimatie hebben gevolgd. Voor meer informatie loop even binnen in de duikshop, stuur een berichtje of bel ons op: 0166 – 67 26 23

Schrijf je nu in!

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie