01 September 2016 Laatste zomeravondduik van het seizoen 2016.

Donderdag 01 September 2016 zijn we met de zomeravondduik te vinden bij de Bergsediepsluis aan de kant van de haven(tegenover de normale duik-stek), deze stek is geschikt voor OWD.
Heb je nog geen ervaring en/of vaste buddy meld dit dan 24 uur van te voren.  Je kunt jezelf bij ons aanmelden om teleurstelling te voorkomen.
Wij proberen dan voor u een passende buddy te zoeken om deze duik te maken.
Zorg wel dat u op tijd aanwezig bent (19:30 uur).

2 Responses to 01 September 2016 Laatste zomeravondduik van het seizoen 2016.

 1. Thomas 2 september 2016 at 19:36 #

  Laatste Zomeravond duik van Lia van der Laan/Sub Ocean Services Tholen als gast mee gedoken.
  Stond in het teken van schoonmaken van de Bergse Diepsluis. Allen die doken kregen een netje mee waarin allerlei troep die je tijdens het duiken tegenkwam kon opbergen. Goed georganiseerd!
  Beetje onderschatte duikstek soms want naast alle rommel die we uit het water viste ook veel mooi onderwater leven gezien. Vele sepia’s, een sepiola, zeenaalden en (goed kijken) groene wierslak.

  Na afloop hadden Koos en Henny voor een heerlijke BBQ gezorgd. Als gast óók mogen deelnemen. Zeeuwse Gastvrijheid ten Top! Ook dank aan de Pasion4Diving duikers die dit evenement mede georganiseerd hadden.
  Vanuit Breda is Tholen goed aan te rijden en kent het eiland zo’n 15 mooie duikstekken. Mocht je ook nieuwsgierig geworden zijn naar wat voor duik moois Tholen allemaal te bieden heeft, dan kun je altijd met Sub Ocean mailen en vragen of je mee kunt duiken.

  • Duikcentrum Sub Ocean Services Tholen 3 september 2016 at 13:57 #

   Beste Thomas, dank voor je reactie! We zien je graag weer terug!

Geef een reactie